12/25/2015

האלכימאי 2015

  ד"ר קורט סרצקה האלכימאי מהאנובר, הינו חוקר העוסק בד"כ בתהליכי הפקת אורניום מאוריאה. תוך כדי עבודתו הוא עלה על התגלית שניתן לבצע ריאקציה כימית על צואת כלבים ולקבל חמאה איכותית בתהליך ירוק לחלוטין. עיריית האנובר השלימה את הפיילוט במהלכו נאספו מדי יום כחצי טון צואת כלבים שהועברו למחבצה שהקים ד"ר סרצקה. במחבצה עיבדו את חומרי הגלם הממוחזרים שהפכו לחמאה באיכות מעולה שאף עלתה בטעמה ובמרקם על החמאות הדניות וההולנדיות. לאחר קבלת אישור מינהל המזון האירופאי והאמריקאי החל ד"ר סרצקה למכור זיכיונות לכל מאן דבעי.
  התעשיין הישראלי ש. טס לגרמניה לפני כשלושה חודשים, טעם התרשם וקנה את זכויות הפטנט. ש. קיבל זיכיון בלעדי לישראל והנפיק את חברת הונטשייסה בע"מ בבורסת ת"א. התעשיין ש. כמובן אינו פראייר, במקום להשקיע במכונות איסוף יעודיות שמחירן מיליון יורו למכונה. הוא יישם את השיטה הישראלית, בה האספסוף אוסף את חו"ג ומביא אותו למרכז הלוגיסטי של חברת הונטשייסה בע"מ. תמורת כל שקית צואת כלבים תקבלו מנציגי החברה 20 אגורות. האחים שלום וישראל רוטויילר נדלקו מהמיזם ופיתחו עבורו אפליקציה לסמארטפון. האפליקציה מיועדת לבעלי הכלבים וקבלני האיסוף. האפליקציה תשלח למקום הארוע תוך שש דקות אספן שיאסוף עבורכם את החבילה שהשאיר כלבכם וכך לא תאלצו לצאת עם שקיות ולהתכופף ולהטרד שמא תחטפו קנס עירוני. לחיצה אחת על כפתור צואת כלב תשלח במיידית אספן שימנע מכם את תשלום הקנס העירוני . מ1 לינואר 2016 תראו את המדרכות נקיות מצואת כלבים. 
                                   חלק מבעלי הכלבים אוספים את 'המוקשים'
התמונה מתחרות מאסטר שף בברלין. ד"ר קורט סרצקה מציג את מעדן השוקולד שיוצר בתהליך בישול מולקולרי שלו.

אין תגובות: